Home Coaching Werkwijze Voor wie Tarieven Over Marloes Contact

kindercoach marloes crouwers

Over Marloes

Mijn naam is Marloes Crouwers, moeder sinds 2014 en al 15 jaar intensief werkzaam met kinderen.

Na de MAVO heb ik met veel plezier de opleiding SPW niveau 4 gevolgd, waarna ik werkzaam ben geweest in de crisisopvang voor zes- tot achttienjarigen. Helaas ging de stichting failliet, waardoor ik mijn baan verloor. Op dat moment besloot ik om verder te studeren en heb ik de opleiding Logopedie aan de HAN afgerond.

Na een aantal jaar als logopediste werkzaam te zijn geweest, miste ik het begeleiden van kinderen en ouders in de opvoeding en/of andere hulpvragen. Daarom ben ik naast mijn baan als logopediste gestart als ambulant begeleidster. Hoofdzakelijk kwam ik bij gezinnen met kinderen met Autisme en ADHD.

Een lang gekoesterde wens was echter nog om een coachingspraktijk te starten. Na het volgen van de opleiding kindercoaching, kon ik deze droom verwezenlijken. Mijn passie ligt namelijk in het begeleiden van kinderen en ouders bij problemen, moeilijke situaties of gebeurtenissen. 

Echter liep ik tegen het feit aan dat het bieden van inzichten alleen niet voldoende was om tot een goed resultaat te komen. 

Toen ik in aanraking kwam met NEO- therapie, wist ik dat dit de sleutel voor succes was. Hier werken we met een effectieve methode om emotionele blokkades op te heffen.

Het is een erg mooie en dankbare taak om aan oplossingen te mogen en kunnen bijdragen. Daarom geeft het werk als kindercoach mij dan ook veel energie en voldoening!